I for one welcome our new Google Overlords

Efter lang tids undskyldninger har jeg omsider fået xen.dks mail smidt over på Google Apps. Den gamle server hang lidt i det, og dens spam filtre kan ikke rigtig klare presset mere. Godtnok har jeg som administrator på maskinen alle muligheder åbne for at gøre noget ved det, men livet er for kort til spam bekæmpelse når man ikke bliver betalt for det.

Min Android telefon var heller ikke en uvæsentlig faktor, GMail applikationen fungerer bare bedre on-the-road end en mobil IMAP klient. Og mine mail organisatoriske evner lægger sig noget mere op af GMails labels end traditionelle foldere.

Blog tags: 

Google Wave

Så fik jeg taget mig sammen til at få set præsentationen af hvad nogen kalder The Next Big thing, Google Wave

Og jeg må sige at, trods mit medlemskab af Klubben For Sure Gamle mænd, at jeg er interesseret. Til forskel fra Twitter, Facebook, etc., så kan jeg godt se mig selv bruge det. Det er ikke blogging, det er ikke email, det er ikke det ene eller det andet, men det er lidt af det hele. At man kan integrere en wave på en hjemmeside er imponerende, men 'bare' de almindelige kommunikationsmuligheder ser lovende ud.

SMSBillet 1.1 og hvorfor der ikke er opdateringer til Quickpay modulet

Efter selv at have testet den her i fredags, tør jeg nu offentliggøre v1.1 af SMSBillet. Ud over noget oprydning internt, så kan man nu konfigurere nummeret den sender til (mest praktisk til testing) og den kan konfigureres til at automatisk svare på bekræftelses SMS'en.

Blog tags: 

Telmore settings til Android

Jeg tænkte at jeg ville skrive opsætningen af 3G/GPRS/MMS på min G1 op, det tog lidt fidlen rundt før det hele var på plads (primært både at have MMS og data), så det kan være det kan hjælpe nogen andre. Og så har jeg det et sted hvis jeg får brug for det.

Under Settings > Wireless controls > Mobile networks > Access point names har jeg oprettet 2 APN'er:

Blog tags: 

Service?

I forlængelse af den forrige post.

Man køber en laptop til tyve tunsindede. Efter et år udvikler den et varme problem, og man sender den til reparation i holland. Den kommer tilbage uden Bluetooth. Man sender den afsted igen, den kommer tilbage med skrammer og bøjet kabinet. Man får en ny, efter en længere diskussion om hvorvidt man burde stille sig tilfreds med en nyere model der så også lige vejer 2 kg mere.

!@#$ teknik

Jeg må så konstatere at min P1 telefon der kører Symbian UIQ 3 lider af nøjagtig de samme bugs som min P910 (UIQ.. 2, tror jeg det var).

Specifikt er SMS applikationen ude af stand til at over et antal beskeder, men hvad værre er, er at den er ude af stand til at håndtere sin begrænsning på nogen fornuftig måde.

P910'eren holdt bare op med at modtage beskeder.. P1'eren frøs totalt op når jeg forsøgte at svare på en besked.

P910'eren gjorde dem omkring de 1200 beskeder. P1'eren nåede op over de 3000, så lidt fremskridt har de da gjort. *suk*

Collection modulet

For en uges tid siden udgav jeg mit andet modul på Drupal.org: Collection.

Collection blev født af at vi på arbejde er i gang med flere sites der har en "tema" abstraktion (og andre ting der ligner). Modulet er rimelig simpelt da CCK leverer det meste der skal til via node reference modulet.

Blog tags: 

Upgrade

Så fik jeg omsider taget mig sammen til at få opgraderet xen.dk til Drupal 6. Det gik rimeligt smertefrit, på nær image.module, som jeg glemte at køre op på nyeste version før jeg opgaderede core. Men et par velvalgte SQL queries fik den back on track.

Sider

Subscribe to Front page feed