Duften af ny hardware

Nu har jeg haft et par dage med 'den lille ny', og jeg må indrømme at det ikke er løgn at Apple kan et par ting. Ikke at det kom som den store overraskelse.

Til de få der endnu ikke har haft fornøjelsen af at have en Mac i hånden, vil jeg lige opsummere de detaljer jeg har bidt mærke i:

For det første har den et utroligt lækkert tastatur. Det skiller sig ud fra stort set alle andre PC tastaturer ved at have taster der ikke skråner imod hinanden, men i stedet er nærmest firkantede. Flot ser det ud, og det er rigtig godt at skrive på.

En blæret detalje er 5 dioder og en knap på batteriet. Trykker man på knappen, lyser en hvis del af dioderne op så man kan se hvor meget strøm der er på batteriet.

Så er der det magnetiske strømstik der sørger for at det ikke koster en laptop hvis nogen skulle skvatte i ledningen, hvilket faktisk er så skide smart at det burde være lovpligtigt.

Og vi er ikke engang nået til OSX endnu..

Men jeg står stadig ved min påstand om at jeg nok holder mig til Ubuntu et stykke tid endnu, selvom jeg ikke udelukker at jeg engang når Scimitar skal skiftes ud, erstatter den med en MacBook Pro, eller hvad der svarer til det på den tid. Der er stadig en del år tilbage i Scimitar.

Og så har husstanden også fået en DVD/HD optager, så nu er der ingen undskyldning for at misse ting i fjernsynet. Jeg tror at der nok skal blive sat pris på timeshift funktionen.