Et lille modul: termnode

Jeg var til Drupal Danmark møde i går, og midt i alt snakken om alt muligt andet spurgte Morten pludselig: "Hvorfor er terms ikke nodes?"

Efter at have tænkt "det var dog den perverseste ide", kunne jeg egentligt godt se at han havde en pointe i at det kunne være temmelig praktisk nogen gange. Der er tider hvor termer er mere end bare et ord med en beskrivelse. Det er f.eks. et så udbredt ønske at associere en term med et billede at der er lavet moduler til netop det.

Så jeg kunne godt se at der kunne være en ide i muligheden for at blande tingene lidt.

Det gik da heller ikke værre end at det vendte tilbage for at hjemsøge mig da jeg lå i min seng, og jeg kom til at tænke på at det da egentligt ikke skulle være det store problem at koble termer og noder sammen ved hjælp af Drupals hooks.

Så her til morgen bankede jeg lige version 0.1 sammen, som kunne oprette noder for hver term man tilføjede. Den seneste version, 0.2, (som kan findes nede i attachede filer) synkroniserer den term name med node title og term description med node body. Ændringer på noden bliver også synkroniseret tilbage til termen. Der mangler stadig noget afpudsning, f.eks. er der ikke noget der forhindrer en i at oprette termnodes uden at de bliver kædet sammen med en term. Og jeg har ikke helt besluttet om det er en god ide at synkronisere description og body, måske de skulle forblive separate.

Morten har mumlet om CCK integration, men indtil han får forklaret mig hvad han mener, så får jeg nok ikke lige gjort så meget ved det.

Men koden er her ihvertfald, hvis der er nogen der kan bruge den.

BilagStørrelse
termnode-5.x-0.2.tar.gz1.99 KB

Blog tags: