Opdatings tid

Jeg har forsømt xen.dk lidt her på det sidste, men nu har jeg lige fået opdateret Drupal til 5.12, og opdateret alle tredje parts modulerne. Jeg overvejede om jeg skulle opdatere til 6, nu da de vigtigste moduler efterhånden er kommet, på den anden side så fungerer 5 fint, og if it ain't broke...

KopholderOffline pønser jeg på at få kørekort. I første omgang kunne det være praktisk at være i stand til at låne en bil en gang i mellem, og på længere sigt har jeg jo en lille drøm om at få et køretøj engang. Så jeg har forsøgt at få et overblik over lokale kørerlærer, en opgave der ikke bliver gjort nemmere af at de fleste åbenbart ikke finder det nødvendigt at have nogen virtuel tilstedeværelse.

Men det er lykkedes mig at finde en der, manglende hjemmeside til trods, bliver anbefalet af nogen folk på nettet. Så ham vil jeg prøve at ringe til.