SMSBillet til Android

SMSBillet
Det er lykkedes mig at baske min første Android applikation sammen.

Resultatet af mine anstrengelser hedder SMSBillet, og er sådan set bare en pæn frontend til DSBs SMS billetter. Ideen er skamløst hugget fra en svensker der har lavet stor set det samme ovre på den anden side af vandet.

Men som store usability eksperter siger, så er genkendelse bedre end genkaldelse (det er vist ugens dårligste oversættelse), og der er sgu noget rart over at have nogen store fede knapper at trykke på, frem for at skulle huske hvilken rækkefølge parametrene skal skrives.

Der er stadig et par features jeg godt kunne tænke mig: automatisk svar på bekræftelses SMSen (det meste arbejde består i at lave noget preferences så man kan slå det til og fra), og automatisk markering af SMS'erne fra DSB som læst (der er desværre ingen måde at applikationen kan sluge dem på. Det er en security decision).

På længere sigt kunne man måske tænke sig at den viste aktive billetter, men det kræver lige at jeg får brugt det så jeg har nogen billet SMS'er at regne formatet ud, ud fra.

Men alt i alt et handy resultat. Og jeg er blevet rimelig gode venner med Eclipse. Faktisk overvejer jeg slet ikke at få sat Android SDK'en op med Emacs..

Jeg har attachet hvad der, vistnok, skulle være den seneste version.

AttachmentSize
SMSBillet.apk14.72 KB

Blog tags: 

Comments

Well, jeg har ikke haft behov

Well, jeg har ikke haft behov for at få oprettet en konto på markedet.

Siden da er der også kommet en anden SMS Billet applikation.